Amikor ajándék ötleteket keresünk,sokszor nincs könnyű dolgunk. Milyen ajándékot vegyünk születésnapra, karácsonyra, esküvőre, búcsúztatóra, ami egyedi, maradandó, kreatív és vicces? Gyakori az is, hogy szakmával vagy hobbival kapcsolatos ajándékkal szeretnénk meglepni családtagunk, barátunk munkatársunk, de még nem találtuk meg a megfelelőt. Milyen ajándékot adhatunk mondjuk a fogorvos ismerősünknek a  polcokról ránk kacsintó, ,A legjobb fogorvos’’ feliratú, fog alakú bögrén kívül?  Például egy fogorvost ábrázoló fém ajándék figurát a Fém Ajándéktól! De mit is jelent mindez?

EXKLUZÍV AJÁNDÉKOK, FÉMSZOBROK, FÉMFIGURÁK ÚJRAHASZNOSÍTOTT ANYAGOKBÓL – KÖRNYEZETTUDATOS VÁSÁRLÓKNAK!

A Fém Ajándék által készített egyedi, személyre szabott ajándékok fémből készülnek. A fémszobrok, figurák csavarok, drótok, lemezek, csapágyak, csavaranyák és forgácsok kombinációjából jönnek létre. Az alkotó minden darabot egyedileg készít el, ezért az online rendelés során kérhető gravírozás, rendelhető női vagy férfi figura, de rendelhető akár olyan szobor is, ami nem szerepel a webáruház kínálatában. Ez azért lehetséges, mert amellett, hogy a fém nagyon jól újrahasznosítható, felhasználási módjának szinte csak a képzelet szab határt.  

Forrás: femajandek.hu

EGYEDI ÉS VICCES FÉM AJÁNDÉKOK, SZOBROK, FIGURÁK KATEGÓRIÁNKÉNT

 Ajándékvadászat közben jó kiindulási pont lehet, ha jól ismerjük az ajándékozottat: mit szeret, milyen ízlése van, mit dolgozik, van-e valamilyen hobbija. A Fém Ajándék több kategóriában is kínál figurákat, beleértve a munkát, a sportot, a hobbit vagy akár a zenét.

Valószínűleg már nagyon sokan találkoztunk életünk során legalább egy olyan orvos vagy más egészségügyben dolgozó szakemberrel, aki hozzáértő tudásával hozzájárult egészségi állapotunk akár drasztikusnak is nevezhető javulásához. Ilyenkor sokak fejében megfordul, hogy valamilyen ajándéktárggyal kifejezzék hálájukat. Népszerűek a könyvutalványok, ajándékcsomagok vagy a különféle gravírozott termékek. Ez esetben mi lehetne testhezállóbb fogorvos ismerősünknek, mint egy fémből készült fogorvos figura, ami egyéni igények szerint is megalkotható – minél jobban igazodva a megajándékozotthoz – és még gravírozás is kérhető rá? A Fém Ajándék többek között számukra is készít ajándéktárgyakat, de kínálatukat képezi több, mint 80 féle figura – de ami nem szerepel a kínálatban, azt az alkotó megálmodja az igények szerint.  

Fogorvos, vicces vagy más kategóriájú ajándékok, nem hétköznapi dísztárgyak és életképek létrehozása teljesen hétköznapi alkatrészekből a Fém Ajándéktól.